Тара Нури-Иванова, режисьорката на Гала, е новият директор Съдържание и

...
 Тара Нури-Иванова, режисьорката на Гала, е новият директор Съдържание и
Коментари Харесай

Режисьорката на Гала стана директор на всички предавания на Нова

 Тара Нури-Иванова, режисьорката на Гала, е новият шеф " Съдържание и продукция " на Нова Броудкастинг Груп. Компанията разгласи, че тя заема позицията от през днешния ден (3 юли 2023 година). Като част от мениджърския екип, тя ще дава отговор за производството и координацията на наличието за всички телевизионни стратегии и платформи.

" Радвам се, че отличен експерт с богат опит поема ръководството на вътрешните и външните телевизионни продукции на компанията. Тя е част от екипа на NOVA повече от 25 години и познава чудесно както вътрешните процеси, по този начин и медийната среда у нас. Нейният креативен почерк и блян към най-високите стандарти са от значимо значение за опазване на лидерските позиции на медийния пазар " – съобщи основният изпълнителен шеф на Нова Броудкастинг Груп Стефана Здравкова.

Тара Нури-Иванова се причислява към NOVA през 1998 година и минава през всички равнища в телевизионното произвеждане, заемайки позициите режисьор, основен режисьор и продуцент. Тя има основна роля за креативната реализация на новините и настоящите излъчвания в новия студиен комплекс на компанията. Кариерата й стартира като асистент-режисьор в Българската национална телевизия. Професионалната й биография е обвързвана със основаването на голям брой телевизионни излъчвания и снимането на концерти и театрални постановки.

За своята работа е притежател на награди, измежду които " Златно перо " за принос към българската просвета и изкуство. Има оценки от телевизионния конкурс " Осмата муза " за снимането на постановката " Човекът, който прави дъжд " в Народния спектакъл, както и за телевизионната реализация на концерта на Васко Василев " Love Affair ". През 2010 година получава премия от Работилница за цивилен начинания за принос в отразяването на благотворителни акции и начинания.
Нова Броудкастинг Груп благодари на Ивайло Вандов за всеотдайната работа на същата позиция и му пожелава триумф в бъдещите планове.  
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР